GRIEKS RESTAURANT ATHENE ALBLASSERDAM

GRIEKS RESTAURANT ATHENE ALBLASSERDAM Het beste Griekse restaurant in Alblasserdam!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1313 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene Alblasserdam. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:55 Heerlijk eten
23 mei 2022 om 13:18 Kan maar 90 minuten selecteren maar het waren er ongeveer 120 we werden er ‘hangry’ van.
22 mei 2022 om 22:21 Het heeft 2 uur geduurd voordat we eten kregen. Dat is toch wel heel erg lang. Gelukkig was het wel warm en goed te eten.
22 mei 2022 om 9:16 De friet was niet goed gebakken. Deze hadden langer gemoeten. De binnenkant was nog niet goed. Jammer want ik bestel vaker bij Athene en ik was dan wel tevreden.
15 mei 2022 om 20:40 Gewoon weer heerlijk en perfect zoals altijd, echt de lekkerste pita's bij athene
27 apr 2022 om 22:14 Super goed
27 apr 2022 om 21:00 Kwam op de aangegeven tijd en was erg lekker!!
23 apr 2022 om 20:26 helaas eten was koud, dit voor tweede keer weg gegooid geld
19 apr 2022 om 13:51 Voor de derde keer een gerecht met kip besteld en kalf gekregen. (2x pitta en 1x kapsalon) hoe moeilijk kan het zijn!! Zet het er zelfs nog bij dat het kip moet zijn. Voor ons GEEN Athene meer!!
13 apr 2022 om 23:14 Top!!!!!
9 apr 2022 om 20:40 eten was goed, alleen vlees was een beetje aangebrand
2 apr 2022 om 20:53 We bestellen vaker. Maar elke keer is de patat echt niet lekker erbij.