GRIEKS RESTAURANT ATHENE ALBLASSERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1538 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Athene Alblasserdam. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 21:21 Eten was prima maar de wachttijd vreselijk lang de honger was weg heel jammer weer dit.
19 jul 2024 om 21:49 Was een beetje druk denk ik. We wachten ff een jaar om weer te bestellen.
19 jul 2024 om 1:05 Het duurde 2 uur voordat we ons eten kregen. We hadden inmiddels gebeld maar ze konder er niks aan doen, ze volgden de lijst??? De kipshoarma had alleen harde korstjes ook al was de smaak goed. De salade was nogal zuur. Teleurstellend dus!!
15 jul 2024 om 21:46 de 25 min bezorging tot aan de deur staat in geen verhouding tot de website van Thuisbezorgd die aangaf bijna een uur bezorging na bestelling plaatsen, voor het zelfde had ik een douche gepakt en was de bezorger voor een gesloten deur gekomen.
6 jul 2024 om 19:57 Ruim van te voren besteld en een specifieke tijd gekozen. Ouderwets wat later maar het eten was dan ook weer voortreffelijk!
6 jul 2024 om 9:26 Heerlijk eten en ruim op tijd bezorgd
4 jul 2024 om 20:04 zeer goed alles geleverd en warm !
3 jul 2024 om 9:03 Helaas klopte de bestelling niet Niet gekregen wat we besteld hadden
30 jun 2024 om 20:12 Heerlijk eten en lekker warm.
29 jun 2024 om 19:56 Altijd netjes op tijd en kwaliteit is altijd goed
12 jun 2024 om 20:56 Goede kwaliteit,mooi oo tijd bezorgd
13 mei 2024 om 7:47 Genoeg vlees genoeg patat en de saus is ook goed van smaak al met al aan rader